fbpx

More Coaches

Προπονήσου με τους top trainers και κέρδισε περισσότερα απ' όσα νομίζεις.

Βρες το δικό σου trainer, Fitness, Yoga ή Pilates και γυμνάσου όπως σου αξίζει!

Ιωάννα Δρανδάκη

Yoga Coach

Ξεκίνησε ως Πτυχιούχος Τ.Ε.Φ.Α.Α, συνέχισε ως καθηγήτρια Fitness και διετέλεσε μέχρι και διευθυντικό στέλεχος σε μεγάλα ιδιωτικά γυμναστήρια. Όταν όμως η Yoga μπήκε στη ζωή της, όλα φαίνεται να άλλαξαν. Πλέον η Ιωάννα Δρανδάκη είναι Registered Υoga Τeacher E-RYT 500, YACEP®, υπεύθυνη διπλώματος Studio One Yoga και δημιουργός του προγράμματος Yoga Concept. Πρόθεσή της είναι να μας εμπνεύσει να κινηθούμε σταθερά προς τον δρόμο της καρδιάς και την αύρα της αγάπης.

Βασιλική Αγγελοπούλου

Απόφοιτη της Γυμναστικής Ακαδημίας Νοτίου Αφρικής, η Βασιλική Αγγελοπούλου ξεκίνησε ως αθλήτρια ιππασίας υπερπήδησης εμποδίων, με ειδικότητα στην προπονητική με βάρη. Κατέχει πολυετή εμπειρία καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα γυμναστήρια του εξωτερικού ως Coach. Πλέον έχει αφιερωθεί εξ' ολοκλήρου στο χώρο του Fitness ως προπονήτρια Φυσικής Αγωγής, με στόχο την εκμάθηση και την ενασχόληση με τη γενική ορολογία του CrossFit.

Ως βασική αξία της Βασιλικής Αγγελοπούλου είναι ότι η Άθληση αποτελεί ένα από τους βασικούς πυλώνες για τον άνθρωπο ως ένας τρόπος για να βελτιωθεί σωματικά και πνευματικά, να παράγει αξίες, να δημιουργεί ήθος και να καλλιεργεί αθλητική παιδεία.

Μαρίνα Αθανασιάδου

Pilates Coach

Μπορεί το νερό και η αποκατάσταση από χρόνιες παθήσεις να σχετίζονται με το Pilates; Κι όμως. Η Μαρίνα Αθανασιάδου, με ειδικότητες σε Κολύμβηση και Ναυαγοσωστική, καθώς και με πιστοποιητικό σε Aquaphysical πρακτικές, εξασκεί ευλαβικά το Pilates τα τελευταία 15 χρόνια. Και αυτό συμβαίνει με την σημαντική πιστοποίηση του παγκοσμίως ειδικού Alan Herdman, γεγονός που ενισχύει ακόμα περισσότερο την επαγγελματική της ταυτότητα. Σκοπός της Μαρίνας είναι να συνδυάσει τεχνικές για πιο άμεσα αποτελέσματα. 

Γιάννης Γκόβας

Self Defence Coach

Ο Grand Master 8th DAN, Γιάννης Γκόβας είναι ο Lead Self Defence Coach μας. Ο «δάσκαλος» του Tae Kwon Do της Ελλάδος με εμπειρία άνω των 40 ετών, έχει μαθητεύσει κοντά στον κορεάτη Grand Master Αν Χεν Κι TKD 9 DAN και σύντομα γίνεται βοηθός του.

To 1990 αναλαμβάνει καθήκοντα Προπονητή της Εθνικής Ομάδας Poomsae Tae Kwon Do έως και το 2005. Από το 1995 έως και το 2004, συνεργάζεται με το Πολεμικό Ναυτικό και αναλαμβάνει την προπόνηση της ομάδας υποβρυχίων καταστροφών (Ο.Υ.Κ.).

Έχει κατακτήσει πολλές φορές τον τίτλο του Πανελληνιονίκη και είχε εκπροσωπήσει την χώρα μας, ως μέλος Εθνικής Ομάδας, σε διεθνή Πρωταθλήματα.

Αναστασία Θυρή

Pilates Coach

Γεννημένη στη Ρόδο, η Αναστασία Θυρή ξεχωρίζει τόσο με τη δυναμική της παρουσία όσο και με το επαγγελματικό της background. Πρωταθλήτρια Ελλάδος στο Tae Kwon Do, είναι μεταξύ άλλων διπλωματούχος Κρατικής Πιστοποίησης στην Προπονητική και certified instructor από το Europe Active Pilates, ενώ έχει την διεθνή πιστοποίηση Pilates με την υπογραφή του Alan Herdman & Studio One Academy. H Αναστασία χρησιμοποιεί την τεχνική της για να μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε τα όρια και τις αδυναμίες μας.

Ευριδίκη Καραγιάννη

Pilates Coach

Με ειδικότητα στις Ολυμπιακές Σπουδές, η Ευρυδίκη Καραγιάννη αποφοίτησε από τα  ΤΕΦΑΑ ΑΘΗΝΩΝ αλλά στη συνέχεια φαίνεται πως ανακάλυψε την αλήθεια στο Pilates. Είναι Certified Pilates Mat & Equipment Τeacher by Alan Herdman Pilates, London & Studio One, ενώ έχει παρακολουθήσει σεμινάρια εξειδίκευσης σχετικά με Low Back Pain Syndrome, Post Natal, MOTR training κλπ. Διδάσκει τα τελευταία οκτώ χρόνια σε κορυφαίους χώρους και όραμά της είναι να μας παρασύρει στον δικό της υπέροχο κόσμο.

Μιχάλης Καφετζής

Karv Maga Coach

Με βαθμό Expert 1 και Lead Civilian Instructor, o Μιχάλης Καφετζής είναι ένας από τους κορυφαίους εκπαιδευτές Krav Maga στην Ελλάδα. Πιστοποιημένος από την IMF (International Krav Maga Federation), ο Μιχάλης έχει περάσει από τα σημαντικά σχολεία VIP Protection, Sea Marshal, KIC, Stay Away και VIP Gold Team Leader. Παράλληλα είναι εξουσιοδοτημένος εκπαιδευτής για πολίτες, παιδιά, γυναίκες, προσωπικό ασφαλείας

Ο Μιχάλης είναι ιδιοκτήτης της σχολής Krav Maga στο Κολωνάκι με εμπειρία ως δάσκαλος Πολεμικών Τεχνών και εξειδίκευση στην εκπαίδευση κυρίως των Σωμάτων Ασφαλείας. Ο Μιχάλης, μεταξύ άλλων, είναι κάτοχος του διπλώματος Fitboxe και έχει λάβει πιστοποίηση ως Kettlebell Lifting Trainer στην Ιταλία. Στόχος του είναι να μας εισάγει στον κόσμο του Krav Maga, μαθαίνοντάς μας τις σωστές τεχνικές για να μπορούμε να προστατεύουμε τη σωματική μας ακεραιότητα, όπου και αν βρισκόμαστε.

Γιώργος Παπαδόπουλος

Fitness Coach

Απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης και Φυσικής Αγωγής Αθηνών (Τ.Ε.Φ.Α.Α.), ο Γιώργος Παπαδόπουλος υπήρξε Πρωταθλητής Ελλάδος, Βαλκανιονίκης και μέλος της Εθνικής Ελλάδος στο Judo. Σημαντική διάκριση, η κατάκτηση της 3ης θέσης στο LEADERFIT ELECTION DU MEILLEUR ESPOIR, PRO FITNESS INTERNATIONAL 2013 στο Παρίσι. Διδάσκει, εκπαιδεύει ενώ είναι International Fitness Presenter στα μεγαλύτερα διεθνή συνέδρια. Έρχεται να μας παρασύρει με τον δυναμισμό και την ενέργειά του.

Τάνια Σαΐτη

Yoga Coach

Από επαγγελματίας χορεύτρια, η Τάνια Σαΐτη πέρασε σύντομα την πόρτα της Yoga. Εντρύφησε στο σύστημα της YogaWorks (500h RYT), ενώ παρακολούθησε πολλά σεμινάρια και εκπαιδεύσεις με σημαντικούς δασκάλους όπως οι Grevill Henwood (Kids Yoga), Άννα Κονοβέση (Prenatal Yoga), Valerie Saier (Νindra Yoga) κ.α. Η διδασκαλία της χαρακτηρίζεται ως «ασφαλής» για όλους, λόγω της ευθυγράμμισης που χρησιμοποιεί και της γνώσης που έχει στα props. Η Τάνια υπόσχεται με την Yoga να μας προσφέρει πολλαπλά οφέλη.

Δημήτρης Σκουφάκης

Pilates Coach

Από Πτυχιούχος Τ.Ε.Φ.Α.Α, ο Δημήτρης Σκουφάκης έγινε στη συνέχεια CPT (Certified Personal Trainer by NASM) και ασχολήθηκε επαγγελματικά με το Fitness στα μεγαλύτερα γυμναστήρια της Αθήνας. Η αγάπη του ωστόσο για τον κόσμο του Pilates τον οδήγησε παράλληλα και σε άλλα μονοπάτια. Αποτέλεσμα είναι να είναι διπλωματούχος τα τελευταία χρόνια σε Pilates Equipment και Mat. Αξιοποιεί τη δύναμή του για να μας εμπνεύσει και να μας κινητοποιήσει σε έναν πιο ουσιαστικό και ενεργό τρόπο ζωής.

Θοδωρής Φαμέλης

Yoga Coach

Δεκαοχτώ χρόνια πίσω και ο Θοδωρής Φαμέλης έρχεται σε επαφή με την Yoga. Όπως αναφέρει ο ίδιος, έκτοτε μαγεύτηκε από την φιλοσοφία της. Τα τελευταία 10 χρόνια ασχολείται αποκλειστικά με αυτήν, ολοκληρώνοντας πολλά workshops και εκπαιδευτικά προγράμματα όπως το YogaWorks YTT 200h, καθώς και τα Teacher Training 200hrs και Advanced Sadhana Training 300hrs στο Ghyta Yoga School. Το ταξίδι στη Yoga συνεχίζεται και εδώ με σκοπό να μας οδηγήσει σε δρόμο ήρεμο, φωτεινό και πιο αληθινό.

Νίκος Φλωράκης

Yoga Coach

Το ταξίδι του Νίκου Φλωράκη στην Yoga ξεκίνησε πριν 14 χρόνια. Έχοντας ολοκληρώσει τις σπουδές του στις αθλητικές επιστήμες και στο αθλητικό management, άρχισε να εκπαιδεύεται σε διάφορα επίπεδα, όπως στη Vinyasa Yoga με δάσκαλο το Σάββα Γιάντση, στην Yin Yoga με δάσκαλο τον David Kim και στη YogaWorks με δασκάλους την Άννα Ζώρζου, τον Chuck Miller, τον Edwin Berghman κ.α. Σκοπός του Νίκου είναι να συνδέσει την πρακτική και τη φιλοσοφία της Yoga με ένα ασφαλές επιστημονικό πρίσμα.

Χριστίνα Πανταζοπούλου

Pilates Coach

Το ταξίδι του Fitness για την Χριστίνα Πανταζοπούλου ξεκίνησε με την αποφοίτησή της από το Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Αθηνών (Τ.Ε.Φ.Α.Α.), και συνέχισε με διακρίσεις και πιστοποιήσεις στο χώρο του Fitness και πιο συγκεκριμένα σε Pilates & Yoga.

Είναι Fitness Professional από το 1996, ενώ στο ενεργητικό της έχει πιστοποιήσεις όπως: National Pilates Certified Teacher (NPC), by Alan Herdman Pilates. Επίσης, είναι Pilates educational director του εκπαιδευτικού οργανισμού Fitness StudioOne.

Πέγκυ Κολοβού

Pilates Coach

Μία από τις κορυφαίες Pilates Coach είναι μαζί μας. Με κορυφαίες πιστοποιήσεις από αναγνωρισμένους φορείς όπως Alan Herdman Pilates UK for mat & EQ, Balanced Body, StudioOne, Pre and Post Natal Pilates και Anthony Lett ‘Innovations in Pilates”.

Καθηγήτρια Pilates, στο εκπαιδευτικό δίπλωμα του Studio One, Pilates Mat & Equipment. Με την διεθνή εμπειρία σε συνέδρια στην Ελλάδα και εξωτερικό από το 2012.

Εξειδικευμένη σε ειδικά θέματα πάνω στην μέθοδο Pilates καθώς και μαθήματα αποκατάστασης υπό την επίβλεψη των: Alan Herdman, Lolita San Miguel, Elizabeth Larkam, Madeleine Black, Blossom Leilani Crawford, Caron Bosler, Serafino Ambrosio, Portia Page, Valentin, Nora St John, Enzo Ventimiglia, TomMc Cook.

Ήρθε για να απογειώσει την Pilates εμπειρία σου.

Get the latest news

Please enable the javascript to submit this form

Κάνε την εγγραφή σου και απόκτησε πρόσβαση σε ολοκληρωμένα προγράμματα προπόνησης και εκατοντάδες προπονητικές επιλογές. Εγγραφή