fbpx
J.Lo Burn
Για να μπορέσετε να παρακολουθήσετε το μάθημα θα πρέπει να είστε κάτοχος συνδρομής. Δημιουργήστε ένα λογαριασμό και δείτε επιλεγμένα βίντεο δωρεάν για 3 ημέρες.
Dancercize

J.Lo Burn

ΠΡΟΣΟΧΗ το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι επικίνδυνα ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ! Ο κίνδυνος αυτός περιλαμβάνει τα πιο επιτυχημένα Hit της Jennifer Lopez, Super χορευτικές κινήσεις που θα δυναμώσουν, θα συσφίξουν και θα γραμμώσουν όλο σου το σώμα, και πολύ εκτόνωση, ψυχική και σωματική. Πρόκειται για ένα 10 λεπτό Dancercise που βλάπτει σοβαρά τη θλίψη, την κακή διάθεση, την βαρεμάρα, την κυτταρίτιδα, την χαλάρωση, το τοπικό πάχος και την γειτόνισσα. Ναι ναι και την γειτόνισσα , γιατί όταν ακούσεις αυτό  το φανταστικό remix με όλες τις επιτυχίες της JLO είμαι σίγουρη ότι θα το βάλεις τόσο τέρμα που θα κάνεις όλη την γειτονιά να χορεύει. Το πρόγραμμα αυτό δεν περιλαμβάνει αναπηδήσεις και αυτό το κάνει ιδανικό για εσένα που δεν θέλεις να καταπονήσεις τις αρθρώσεις, την μέση ή τον αυχένα. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι λίγο χώρο, άνετα ρούχα και την Coach στην οθόνη σου. Καλή διασκέδαση!

10'

Δείτε επίσης

Όποιος και αν είναι ο στόχος σου, όπως και αν νιώθεις το σώμα σου, όλα τα προγράμματα μας είναι για σένα!
Party Dance

Party Dance

Dancercize
25'
Ενδιάμεσο προς προχωρημένο
Η COACH

Αφροδίτη Αντίσου

Lead Dance Coach

Lead Dance Coach

Ο χορός είναι Τέχνη, είναι όμως και μια μοναδική μορφή άσκησης! Και η Αφροδίτη Αντίσου το αποδεικνύει αυτό εδώ και πολλά χρόνια. Χορογράφος, πιστοποιημένη καθηγήτρια χορού, performer, καλλιτεχνική διευθύντρια είναι κάποιες μόνο από τις ιδιότητές της!

Με καταγωγή από την Αιθιοπία και την Ελλάδα, εκπαιδεύτηκε στο μπαλέτο και στο μοντέρνο χορό, αλλά βρήκε το καλλιτεχνικό της σπίτι στον χορό Hip Hop, street Jazz και Dancehall. Έζησε και σπούδασε χορό στη Νέα Υόρκη και εκπαιδεύτηκε με τους κορυφαίους χορογράφους του κλάδου όπως LUAM, BRIAN GREEN, KELLY PETERS κ.α.

Έλαβε 3ετή υποτροφία από το HDC N.Y.C Academy και μετεκπαιδεύτηκε στα Broadway Dance Center N.Y, Steps Dance School Broadway και "DJONIBA DANCE & DRUM CENTER". Κατέχει πιστοποίηση από τα I.S.T.D (Imperial Society of Teachers of Dancing), Royal Academy of Dance και THE BLADE ACADEMY όπου σπούδασε προετοιμασία μουσικών βίντεο, μουσική θεωρία, ερμηνεία παραστάσεων και καλλιτεχνική ανάπτυξη. Έχει λάβει 7 Χρυσά Κύπελλα σε Διεθνείς Διαγωνισμούς, Χρυσό Κύπελλο στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Χορού ενώ μας εκπροσώπησε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Χορού στην Γερμανία.

Με ό,τι και αν καταπιαστεί, μεταφέρει πάντα την ενέργεια, το στυλ και το πάθος της. Μεταξύ άλλων, έχει χορογραφήσει 20+ Θεατρικές Παραστάσεις όπως είναι THE SWAN - SLEEPING BEAUTY – CINDERELLA και πολλές άλλες. Έχει συμμετάσχει ως χορογράφος σε πολλές τηλεοπτικές παραγωγές πχ. Greek Idol, Chart Show. Έχει γράψει και χορογραφήσει δικά της έργα («Αγάπησέ με κι ας μην είμαι Κύκνος», «Μουρμούρα» κ.α.), ενώ έχει δώσει το παρόν σε video clips, συναυλίες, live shows κλπ.  Καταφέρνει πάντα να ενώνει κουκκίδες, δημιουργώντας ξεχωριστούς καμβάδες γεμάτους ιστορίες, συναισθήματα και ιδέες.

 

Περισσότερα απο τον Coach

Όποιος και αν είναι ο στόχος σου, όπως και αν νιώθεις το σώμα σου, όλα τα προγράμματα μας είναι για σένα!
Party Dance

Party Dance

Dancercize
25'
Ενδιάμεσο προς προχωρημένο
J.Lo Burn

J.Lo Burn

Dancercize
10'
Προχωρημένο
×