fbpx

Channels & Classes

Όποιος και αν είναι ο στόχος σου, όποια και αν είναι η ηλικία σου, ο προσωπικός σου Coach είναι εδώ για να σου προσφέρει εκατοντάδες επιλογές virtual classes, απο όλο το φάσμα της ευεξίας. Οι ειδικά σχεδιασμένες 20' signature προπονήσεις ανανεώνονται κάθε μήνα, ενώ προστίθενται νέες κατηγορίες.

Τώρα έχεις τον on demand προσωπικό σου Coach να σε καθοδηγεί και να σε παρακινεί κάθε στιγμή της προπόνησης σου, όπου εσύ επιλέξεις να την κάνεις, στο σπίτι, το γραφείο, το γυμναστήριο, ή σε εξωτερικό χώρο.

Fitness - Γυμναστική στο σπίτι

Νιώσε δυνατός, όμορφος, γεμάτος θετική ενέργεια, βελτιώσου σε όλα τα επίπεδα. Η γυμναστική στο σπίτι όπως θα την ήθελες. Απλά, άμεσα, αποτελεσματικά, ευχάριστα με την μεγαλύτερη συλλογή video on demand.
Βρες αυτό που σου ταιριάζει στο online Fitness παρέα με τον coach - άλλαξε τη ζωή σου ΤΩΡΑ από την άνεση του σπιτιού σου!
Δεν θέλει κόπο...θέλει τρόπο!!

Μαθήματα Χορού

Tο Φυσικό αντίδοτο σε κάθε πρόβλημα είναι ο χορός!

Θέλεις λίγες στιγμές ευτυχίας ακόμα; Ο πιο σύντομος δρόμος είναι ο Χορός. Καθοδήγησε τα συναισθήματα σου, απελευθέρωσε τις αισθήσεις σου, ακολούθησε την καρδιά σου. Τι Nοιώθεις; Sssss μην μου πεις … ξαναχόρεψε … τα λες τόσο καλά με το σώμα…
Ξεκίνα μαθήματα χορού από το σπίτι ,όποτε θες και με το ρυθμό εσύ θέλεις. Τα online μαθήματα χορού γίνονται τώρα συναρπαστικά με την μεγαλύτερη συλλογή video on demand χορογραφιών και με την κορυφαία Lead Dance Coach Αφροδίτη Αντίσου δίπλα σου σε κάθε βήμα. You don’t need to be happy to dance, you have to dance to be happy!

Office

 

Στο γραφείο με ενέργεια!

Νιώσε ευεξία στο γραφείο! Χάρισε στον εαυτό σου δύναμη, θετική διάθεση και ενέργεια. Κλέψε μερικά μόνο λεπτά για να κάνεις απλές ασκήσεις, που θα εκτοξεύσουν στα ύψη την παραγωγικότητα και την σωματική σου υγεία. Ανακάλυψε το ιδανικό Office Break, που θα αλλάξει την ποιότητα της καθημερινότητάς σου.

Θέσε τα κριτήριά σου και οι Coach σου θα προτείνουν το class που σου ταιριάζει.

Mαθήματα Yoga

Ακολούθησε τον ολιστικό τρόπο προσέγγισης της ανθρώπινης ύπαρξης και ενός ισορροπημένου τρόπου ζωής! Με την καθοδήγηση του Coach θα συνειδητοποιήσεις τι πραγματικά σημαίνει YOGA: Ένωση!
Από τα πρώτα κιόλας online μαθήματα yoga στο σπίτι θα νιώσεις έντονα την εξισορρόπηση και την εναρμόνιση του σώματος, του μυαλού, του συναισθήματος και της ψυχής. Ήρθε η ώρα για μοναδική πρακτική εξάσκηση αλλά και...εσωτερική εξερεύνηση - προσωπική ανάπτυξη και όλα αυτά στην άνεση του σπιτιού σας!

Μαθήματα Pilates

O Joseph Pilates ΕΙΠΕ:
«
Σε 10 μαθήματα αρχίζεις να νοιώθεις τη διαφορά… Σε 20 μαθήματα αρχίζουν να τη βλέπουν και οι γύρω σου… Σε 30 μαθήματα Pilates έχεις ένα καινούργιο σώμα.»
Σίγουρα δεν είπε τίποτα περισσότερο από την αλήθεια.
Αρκεί να δοκιμάσεις online μαθήματα πιλάτες για όλα το σώμα από το σπίτι!
Οι Pilates Coach θα σε μυήσουν στα μυστικά της κορυφαίας προπόνησης στον κόσμο!

Αυτοάμυνα

Νιώσε πιο ασφαλής και προετοιμασμένος σε κάθε δύσκολη στιγμή της καθημερινότητάς σου. Η ταχύτητα αντίδρασης, η αντανακλαστική αντίδραση και ο έλεγχος αναπνοής, μέσα από τις σωστές τεχνικές και τον συνδυασμό κινήσεων, θα σε βοηθήσουν να προστατέψεις τη σωματική σου ακεραιότητα κάθε λεπτό. Μοναδική εμπειρία online προπόνησης που σε προετοιμάζει, σε κινητοποιεί και βελτιώνει τα επίπεδα αντίδρασης σου. Δύο κορυφαίοι Coach, δύο μοναδικές σχολές αυτοάμυνας, μοναδικά workouts, μία εκπληκτική εμπειρία που δεν πρέπει να χάσεις! Ξεκίνησε τώρα!

Outdoor Training

πάρκο ΦΙΞ
Powered By ΦΙΞ Άνευ

Το TheCoach σε συνεργασία με την ΦΙΞ Άνευ δημιούργησε την πρώτη ολοκληρωμένη σειρά Outdoor Training στο πάρκο ΦΙΞ.

Αυτός ο φανταστικός χώρος πρασίνου, στην καρδιά της Αθήνας μετατρέπεται σε χώρο εκγύμνασης, ενέργειας, χαράς με μία μοναδική σειρά προπονήσεων Fitness, Dancercise, Yoga και Pilates που σχεδιάσαμε με τους κορυφαίους Coach, ειδικά για εσένα.

Το πιο συναρπαστικό όμως είναι, ότι τα προγράμματα της σειράς είναι σχεδιασμένα για όλα τα επίπεδα εμπειρίας, για όλες τις ηλικίες, για όλες τις προτιμήσεις και…… άνευ εξοπλισμού.

Σε καλούμε λοιπόν να εφαρμόσεις τα προγράμματα μαζί μας στο χώρο σου ή ακόμα καλύτερα να έρθεις εδώ στην επόμενη έξοδό σου και να νιώσεις την ενέργεια μιας προπόνησης στο πάρκο ΦΙΞ.

Get the latest news

* indicates required
Κάνε την εγγραφή σου και απόκτησε πρόσβαση σε ολοκληρωμένα προγράμματα προπόνησης και εκατοντάδες προπονητικές επιλογές. Εγγραφή